maandag 8 december 2014

De feedbacksessies

Na alle input gekregen te hebben van de leerlingen van De Varens en Haverlo, stak [ew32] de koppen bij elkaar. Een volledig dag werd er gebrainstormd over sociale media, opdrachten, personages, beloningen,....

Uiteindelijk werd beslist om de wereld in Sharing is Caring om te draaien. Online werd offline, de online wereld werd de echte wereld! :)

Uit de brainstorm kwamen 12 spelacties verbonden aan 12 sociale media apps. [ew32] houdt van testen testen en nog eens testen en ging terug op bezoek naar de scholen voor een laatste mening van de leerlingen. Ze mochten naar hartelust (en helaas in de bittere kou) spelacties uittesten.
Ze mochten offline mensen beoordelen op hun uiterlijk, mensen op straat bevragen over online pesten, offline vriendschapsverzoeken sluiten, enz. Hieronder kan je een kort fotoverslag terugvinden.

Tijdens de laatste feedbacksessie op 12 december zal het spel met personages, mapping en QR-codes getest worden op school bij De Varens. Hou zeker de blog in het oog voor een volgende update!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten